2200 Monor, Ady Endre u. 12-14.
29/412-428
jag@mjag.hu

Tájékoztatás a Külföldi Nyelvtanulási Programban résztvevő diákoknak

Nagy tisztelettel köszönjük az eddigi türelmüket, megértésüket. Mindez gyermekeink érdekeit szolgálja, kérjük további együttműködésüket.

Az iskolai regisztrációs felület a Tempus Közalapítvány honlapján még mindig nem nyílt meg.

A mai napon megjelent Tempus tájékoztatók alapján (2020. február 21. péntek) a következő döntést hoztuk:

  • A szülői nyilatkozatok aláírása és az ehhez kapcsolódó 2020. február 26-án 18 órára meghirdetett szülői tájékoztató ELMARAD. Az éves munkatervben meghirdetett fogadóórát és az osztályfőnök által tartott szülői értekezletet ezen a napon MEGTARTJUK.
  • 2020. március 5-én tartjuk a tájékoztató szülői értekezletet a külföldi nyelvtanulási programban résztvevőknek.
  • A hitelesített szülőinyilatkozatok aláírásával kapcsolatos időpontok, tudnivalók:
  1. Személyes aláírás a tájékoztató szülői értekezleten 2020. március 5-én 18:00 órától 20:00 óráig

VAGY

  • Személyes aláírás 2020. március 6-án 8:00 órától 19:30-ig.

VAGY

  • (Mai újabb információ alapján) Elektronikus aláírással, szülői ügyfélkapun keresztül abban az esetben, ha mindkét szülő így hitelesíti a nyilatkozatot.

„személyes aláírás a pályázó intézmény vezetője által hivatalosan kijelölt személy előtt (az aláírók személyének és okmányainak ellenőrzésével),

személyes aláírás egyéb, kizárólag hatóság által hitelesített (pl. a közjegyző, az illetékes gyámhivatal, a büntetés-végrehajtási intézet vezetője, a konzuli tisztviselő vagy a járási hivatal előtt tett nyilatkozat) formában, amennyiben speciális körülmények miatt a személyes aláírás a pályázó intézményben akadályokba ütközik.

elektronikus aláírással hitelesíteni a https://szuf.magyarorszag.hu/szuf_avdh_feltoltes oldalon (ehhez minden aláírónak előzetesen regisztrálni kell az Ügyfélkapun: https://segitseg.magyarorszag.hu/segitseg/ugyfelkapu/regisztracio). Az elektronikusan aláírt nyilatkozatokat az intézményvezető vagy a kijelölt kapcsolattartó e-mailcímére elektronikus úton szükséges elküldeni.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén keressenek, igyekszünk érdemben válaszolni rá.

Vezetőség