2200 Monor, Ady Endre u. 12-14.
29/412-428
jag@mjag.hu

TDK munkássága

Íme egy rövid összefoglaló az elmúlt két hónapról (szeptember, október).

Szeptember
– Megszerveztük az év első-két évnyitó ülését. Első kettő, hiszen csütörtök és péntek harmadik szünetben zajlott mindkettő, ugyanazokról a témákról (tervek, teendők).
– Sikeresen meglátogattuk minden beérkező osztály osztályfőnöki óráját, 10-10 percet elcsípve abból, amiben propagálni tudtuk a Tudományos Diákkört. Emellett a szülőikre beküldtünk TDK-s szórólapokat, amiket az osztályfőnökök szétosztottak.
– Embereket kerestünk egy önkéntes feladatra, a Tenisz-Davis kupamérkőzésre. Erre kevesen jelentkeztek, majd a jelentkezők lemondták. Sajnos emiatt nem tudtunk segédkezni ott.
– Idén is megszervezésre került a Kutatók Éjszakája, mely során érdekes előadásokat hallgathattunk meg.

Október
– Azonnal a hónap elején, október 4.-én Szőnyi Attila Református presbiter tartott előadást iskolánkban, Wartenslében Ágoston életútjáról. Tartalmas volt, mellesleg 54 diák volt jelen.
– Megkezdtük a toborzást, plakátokon, hangosbemondón keresztül. Mindössze 12 db. tanuló iratkozott fel.
Október 24.-én, Gál Krisztina Tanárnő segítségével 17 diák tudott ellátogatni az Arany-Sas Patikamúzeumba, melyről készült, készülnek az élménybeszámolók. Ugyanezen a napon jött volna hozzánk Hrutka Bence, geodéziai előadásával, melyet sajnos el kellett napolnunk. Új időpontot még nem beszéltünk meg Vele. Egyelőre ennyi történt. Véleményem szerint szép két hónapot zártunk, s remélem, hogy a későbbiekben is hasonló energiabefektetéssel tudunk munkálkodni a TDK, a diákok, az iskola javára. További szép estét kívánok Mindenkinek!